In 2012 kwamen wij elkaar tegen als collega’s in werk wat wij allebei helemaal niks vonden. Harriet maakte kussens in haar vrije tijd en Sanne-Marie was in 2010 afgestudeerd aan de kunstacademie in Groningen, maar had hier nog geen werk in kunnen vinden en zette zich alleen nog creatief in voor projecten die wat vormgeving nodig hadden op de werkplek.

 

Sanne-Marie kocht het eerste kussen van Harriet en al snel volgden er meer klanten! Iedereen wilde wel zo’n creatief, uniek en handgemaakt kussen.

Harriet begon een studie in interieurdesign in Amsterdam en ondertussen groeide het idee om samen kussens te ontwerpen en echt actief te gaan verkopen.

 

De combinatie van vormgever en interieur designer én een hele goede vriendschap werkt geweldig! In alles wat wij maken vinden wij plezier en enthousiasme erg belangrijk. Wij maken wat wij mooi vinden en daarmee krijgt elk ontwerp een stukje van ons in zich mee. Dat stukje “ons” uit zich vaak in een ontwerp wat nèt niet helemaal klopt of nèt even anders is. Net even dwars dus!

Hopelijk brengen onze producten je net zoveel plezier als wij hebben gehad met het maken er van!

 

Kussen,

Sanne-Marie & Harriet